Top iş ayakkabısı uvex Secrets

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Motion Design and style İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfileında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine yardım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Meslek hastalığı olarak kabul edilmesi durumunda, etkilenen kişilere sağlık hizmetleri, tazminat veya diğer tıbbi ve yasal haklar sağlanabilir. Ancak, bu konuda kesin bilgi için bu konuda uzman bir avukata başvurmanızı öneririm.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 2'ci Ayakkabıda Ekstra 300 Tl indirim 1 Adet

SP (Basic safety Moreover): Bu işaretleme, ayakkabının ayakkabi sİtelerİ sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

İş ayakkabıları, demir burunlu işçi ayakkabıları ve işçi botlarını en ayakkabı iş ilanları sahibinden uygun fiyatlarla Demir Kundura’dan satın alabilirsiniz.

"O" standartları, iş ayakkabıları için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN ISO 20347 typicalı altında sınıflandırılır.

Sıcaklık Direnci: Yüksek sıcaklık veya soğBritish isles ayakkabi es anlamlısı ortamlarda çalışanlar için, sıcaklık değişimlerine dayanıklı malzemelerden yapılmış ayakkabılar gereklidir.

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve delici nesnelerden ayağınızı korur.

Zorlu çalışma koşullarında ayaklarınızın hem rahat etmesini hem de güvende kalmasını mı istiyorsunuz? Mekap İş Ayakkabıları tam size göre!

Mekap iş ayakkabıları çalışanların güvenliğini ve rahatlığını sağlamak amacıyla tasarlanmış özel ayakkabılardır. Bu ayakkabılar, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayarak işçilerin ayaklarını korur.

This Site is utilizing a safety services to guard by itself from online assaults. The motion you only carried out induced the safety Option. There are several actions that can set off this block which includes submitting a particular phrase or phrase, a SQL command or malformed information.

Kimyasal Direnç: Kimyasal maddelere maruz kalınan işlerde, ayakkabı malzemesinin bu maddelere karşı dayanıklı olması sağlanmalıdır.

Bağcıkları doğru şekilde bağlayarak spor çelik burunlu iş ayakkabısı modellerinin üst kısmının su sızıntısını engellemesini sağlayabilirsiniz. Bağcık uzunlukları ve bağcık kalınlıkları farklılık gösteren çelik burunlu iş ayakkabısı alternatifleri, beklentileriniz için uygun ürünleri seçmenizi kolaylaştırır.

Report this wiki page